Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

До уваги франківців, розшукуються “добрі руки”: чотирилапі шукають собі господарів

Тварини, як і люди, потребують тепла, любові та опіки. Щодня чотирилапі чекають на свого господаря, який подарує їм дім і відчуття безпеки. Тож ми розпочинаємо щотижневу рубрику, в якій будемо публікувати котів і собак, які мріють про новий дім.

Пише Інформатор.

Однією з благодійних організацій в Івано-Франківську, що опікується тваринами, є “Дім Сірка”. Там зараз шукають господарів для:

  • Собаки Діни

Зараз Діна тимчасово на перетримці, тому якнайшвидше потребує нових господарів. Її вік – близько трьох років. Телефонувати можна за номером: 0666912380.

  • Маленького цуцика

Це крихітна дівчинка, яка великою не виросте. Зараз вона в Івано-Франківську, але “Дім Сірка” за потреби привезе цуцика в західні міста України. Телефонуйте за номером: 0506738957.

  • Кішки Мартусі

Мартуся – молоденька стерилізована кішка. За своє життя вже мала пухлинку, але її вдалося медикаментозно зменшити. Тепер за Мартусею треба спостерігати, щоб пухлина не збільшувалася. Втім, зараз жодного лікування чи операції кішка не потребує. Лише любов нового господаря чи господарки:)

Активна, грайлива і ніжна. Щоб подарувати кішці дім, телефонуйте: 0660776979.

  • Однорічної дівчинки

На жаль, її викинули на вулицю, залишили на холоді і в голоді. Дівчинка важить приблизно 4 кг, зараз вона дуже худенька і безпомічна. Дуже потребує люблячих людей, тож телефонуйте за номером: 0951026169.

  • Викинутих цуциків

Цих цуциків також вигнали на вулицю. Хлопчик виросте середнього зросту, дівчатка залишаться маленькими. Телефонувати за номерами: 0974916232 – Оксана Лукач та 0685820404 – Інна Крижанівська.

До слова, на головному фото зображений один з 10 цуценят, яких теж викинули на вулиці. Є хлопчики, і дівчатка. Номер телефону: 0972871971 – Орися.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору