Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На медичний “Оскар” номінували двох прикарпатських медиків

На медичний “Оскар” номінували двох прикарпатських медиків – Олександра Соколюка і Світлану Вінтонюк.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Профспілку працівників охорони здоров’я Івано-Франківської області.

Обговорили кандидатури на засіданні Регіональної ради Івано-Франківської області з відбору претендентів на відзнаку за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” у сезоні 2022-2023.  Поважна рада відзнаки ухвалила рішення проводити конкурс у двох номінаціях – для військових і для цивільних медиків.

У номінації “За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором” (для військових медиків) висунули кандидатуру директора Яремчанської центральної міської лікарні, командира евакуаційної групи 93-ї окремої механізованої бригади Олександра Соколюка.

У номінації “За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором” (для цивільних медиків) підтримали кандидатуру лікаря акушер-гінеколога франківського пологового, волонтерки Світлани Вінтонюк. Жінка проводить збір коштів для закупівлі необхідних захисникам із Прикарпаття засобів, медикаментів, продуктів харчування. Зокрема, на передову передали чотири автомобілі, майже 50 дронів.

Кандидатури будуть подані на розгляд Поважної ради відзнаки за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору