Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Учора слухали “Пенсію” та Sanna: на благодійному концерті у Франківську вдалося зібрати більше 16 тисяч грн

Учора, 11 травня, пройшов другий благодійний концерт #На_шапку, де виступали гурт “Пенсія” та співачка Sanna.

Розповідає Інформатор.

Цьогорічний сезон #На_шапку має на меті зібрати 300 тисяч гривень, щоб придбати рентгенчутливий багатофункціональний стіл для онкогематологічного відділення ІФ ОДКЛ. Традиційно концерти проходять щочетверга на перетині вулиці Вітовського та площі Міцкевича. Фрагмент концерту дивіться в нашій фейсбук-трансляції.

Окрім “Пенсії” та Sanna, для перехожих грали юні піаністи, учні Дитячої музичної школи ім. В. Барвінського, клас Ольги Скотник — Ольга Грейда, Олександр Труханівський, Злата Сорока і Софія Красняк. Потім доєдналися студенти Івано-Франківського фахового музичного коледжу ім. Д.Січинського, класу Ольги Назаренко — Квітослава Скотник, Тетяна Шлемко та Данило Савка.

Усього за вчора вдалося зібрати 15 369,40 грн та 15 євро готівкою, а ще 1 300 грн — на картковий рахунок. Нагадуємо, що окрім фінансової допомоги, в “Кошик хоробрості” можна поставити маленькі іграшки для онкохворих діток. Підійдуть маленькі м’ячики, ляльки, брелоки для телефонів, браслети та намисто (без гострих частин), блокноти, пазли, ручки, набори для творчості тощо.

Також можна задонатити на рахунки:

  • UA503052990000026008005502036 (ПриватБанк)
  • 5169 3305 2390 3331 (ПриватБанк)

Читайте також: Франківців запрошують відвідати “Родинне свято” на палаці Потоцьких

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору