Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що подивитися в кінотеатрі “Космос”: афіша тижня

Цього тижня в кінотеатрі “Космос” покажуть фільми “Знову любов”, “Мавка. Лісова пісня”, “Фоловери”, “Нові пригоди Ернеста й Селестіни”, “Інспектор Сан. Таємниця чорної вдови”, “Вартові Галактики 3”. Також у четвер відбудеться прем’єра нової частини “Форсажу”.

Повідомляє Інформатор.

Телефони кінотеатру: 050 433-14-05, 050 433-14-06

На сайті www.liniakino.com можна купити квитки без комісії та переплати.

Детальний розклад ви можете переглянути нижче:

Знову любов

Міра Рей тривалий час перебуває у скорботі після втрати свого нареченого. Згадуючи минулі часи, вона продовжує писати повідомлення на телефон коханого. Міра не знає, що цей номер віднедавна належить іншій людині – Робу Бернсу. Він журналіст і добре розуміється на тому, яку ціну мають слова. Роб у захваті від щирих та проникливих повідомлень Міри. Хлопець ставить собі за мету знайти дівчину та ближче з нею познайомитися. За порадою він звертається до Селін Діон. Співачка усе життя співає про кохання, тож є усі шанси отримати хорошу настанову.

Мавка. Лісова пісня

Це український фентезійний мультфільм за мотивами “Лісової пісні” Лесі Українки. Мавка – головна героїня – Душа і новообрана Берегиня Лісу. Та у ліс вриваються люди, а серед них – Лукаш, у якого Мавка закохується. Раніше ми писали огляд на цей мультфільм.

Фоловери

Джесс – актриса-початківець, яка заробляє на стрімінгових трансляціях. Вона зустрічається з диваками, які шукають через мережу партнерок для втілення своїх фантазій. Зустрічі Джесс знімає прихованими камерами та транслює. Зазвичай вона знімає так, щоб не можна було впізнати того чоловіка, з яким вона усамітнилась. Одного разу через необережність вона показує на загал обличчя хлопця. Джесс вирішує знехтувати етичними нормами і не видаляє відео. Завдяки цьому у неї різко зростає кількість фоловерів. Невдовзі їй поступає пропозиція долучитися до написання сценарію майбутнього фільму. Джесс зустрічається зі своїм роботодавцем Томом в усамітненому будиночку далеко в лісі. Усе те, що мало б стривожити дівчину лишається поза її увагою. Вона знову частина гри, але цього разу правила змінилися.

Нові пригоди Ернеста й Селестіни

Великий ведмідь Ернест живе разом із маленькою мишкою-сиротою Селестіною. Якось вона випадково пошкодила скрипку Ернеста. Мишенятко пропонує разом вирушити у рідне місто Ернеста до майстра, який створив цей інструмент. На батьківщині ведмедя, у країні Тарабарії, ніколи не замовкає музика. Такою запам’ятав рідну землю Ернест. Однак, приїхавши додому він побачив, що музику тут давно заборонили. Спеціально навчена поліція щосекунди готова облити водою будь-кого, хто наважиться грати на музичному інструменті або співати.

Інспектор Сан. Таємниця чорної вдови

Події розгортаються у 1934 році. Ми рідко роздивляємося комашок, а дарма. Усі вони особливі та унікальні і кожен має свою місію. Детективами зазвичай працюють павуки. Інспектора Сана вважають одним із найгеніальніших представників своєї професії. Аби викрити чергового злочинця він подолав півсвіту. Із рідного Сан-Франциско він дістався до Шанхаю і зрештою зловив тут свого запеклого ворога. Час повертатися додому. На гідролітаку, яким подорожуватиме Сан, стається вбивство. Для інспектора ділом честі є розкрити цю справу.

Вартові Галактики 3

У “Вартових Галактики 3” від Marvel Studios наші улюблені герої-невдахи пристосовуються до буденності на космічній станції Ніденія. Однак незабаром їхні життя перевертаються з ніг на голову через відгомін буремного минулого Ракети. Пітер Квілл, все ще оговтуючись від втрати Ґамори, має знову об’єднати команду, щоб захистити всесвіт та одного з них. Якщо ця місія провалиться, це може стати кінцем Вартових, якими ми їх знаємо.

Форсаж Х

Домінік Торетто відійшов від справ та спокійно живе разом з дружиною Летті й сином Брайаном. Однак насичене минуле ніяк не лишить його у спокої. Данте Рейес хоче помститися Дому за свого батька. Ернан Рейес був наркобароном та загинув через дії команди Торетто. Саме його сейф із грошима якось тягли по місту Домінік та Брайан.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору