Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті 22-річний хлопець за 4 тис. доларів переправляв військовозобов’язаних за кордон

22-річний мешканець Чернівецької області переправляв за кордон військовозобов’язаних чоловіків. Йому слідчі оголосили підозру, а суд обрав запобіжний захід. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Чоловік допомагав незаконно перетинати кордон двом чоловікам призовного віку. 22-річний чоловік доставив військовозобов’язаних до прикордонних пунктів, відстежував рух прикордонних нарядів та мав забезпечити прохід повз офіційні пункти пропуску. За свої послуги брав по 4000 доларів США. Під час передачі коштів чоловіка затримали правоохоронці.

У нього забрали мобільні телефони та інші речові докази. Хлопця слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому уже повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Зараз шукають спільників такої “діяльності”.

Йому загрожує позбавлення волі на термін від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору