Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Студент ІФНТУНГ Ігор Ніколенко здобув перемогу на міжнародній конференції з космічної тематики

Студент ІФНТУНГ Ігор Ніколенко переміг на міжнародній конференції UNIVERSEH з космічної тематики.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ІФНТУНГ.

Конференція нещодавно відбулася у Кракові. Ігор проходить стажування у галузі космічної тематики в Університеті в Кембриджі та є учасником проєкту з досліджень космосу та космічних технологій UNIVERSEH.

У цей проєкт входять п’ять університетів з різних європейських країн: Люксембурзький університет, Університет Тулузи (Франція), Дюссельдорфський університет імені Генріха Гейне (Німеччина), Краківська гірничо-металургійна академія імені Станіслава Сташиця, AGH (Польща) та Технічний університет Лулео (Швеція).  Альянс університетів був створений у листопаді 2020 року для розробки нового способу співпраці в галузі космосу в рамках нової ініціативи Європейської Комісії “Європейські університети”.

ІФНТУНГ долучений до проєкту UNIVERSEH цього року як асоційований партнер. Його координатором від університету став професор Олег Витязь.

“Переконаний, що і я, і наші студенти ще не раз виступлять та здобудуть перемоги на таких конференціях, конкурсах та заходах ,адже наш університет, спеціальності нашої кафедри дають серйозну базу знань і можливостей!” – каже студент.

Інформатор приєднується до вітань і бажає нових звершень.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору