Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

МФК “Прикарпаття” програла останній домашній матч сезону

Сьогодні, 20 травня, футболісти команди “Прикарпаття” зіграли останній домашній матч у сезоні та не змогли перемогти суперника СК “Полтава”.

Пише Інформатор з посиланням на пресслужбу футбольної команди Прикарпаття.

Полтавська команда приїхала в Івано-Франківськ, щоб взяти реванш після поразки вдома. До того шість турів “Прикарпаття” зіграло без поразок, проте цього разу матч завершився з рахунком 0:1 на користь суперників.

Перший символічний пас давав Юрій Гапончук – командир роти оперативного призначення 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України. А вже незабаром був забитий і перший гол командою з Полтави. Гравець Стрельцов із лівого флангу закинув розкішний “парашут” на Костенка, а Ян з лівої ноги тут же пробив у дальній кут ‒ 0:1.

“Прикарпаттю” не вдалося перемогти чи хоча б зіграти в нічию. Відтак, наші футболісти програють і залишають своє лідерство під питанням (відразу дві команди в випадку перемоги можуть вийти в лідери). Натомість, СК Полтава гарантує собі уникнення прямого вильоту й значно покращує свої шанси на уникнення плей-офф.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору