Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чотирилапі шукають господарів на Прикарпатті

Ми продовжуємо розвивати нашу рубрику, в якій розповідаємо про котів і собак, що шукають нову домівку. Таких насправді є чимало, тож, може, один з них згодом для вас стане хорошим другом. 

Пише Інформатор.

На головному фото зображена трирічна Зефірка, зараз вона в “Домі Сірка”, але понад усе шукає сім’ю. Дівчинка стерилізована, має хороший характер. Звертатися за телефоном: 0660776979.

А ця маленька дівчинка вже встигла за свої майже 3 роки відчути людську байдужість і жорстокість. Собаку не стерилізували, а коли вона народила – господарі вивезли її в ліс разом з цуценяти та залишили напризволяще. Цуциків вже розібрали, але дівчинка поки нового дому знайти не може. Її вже стерилізували, поки вона проживає в притулку. Звертатися за телефоном: 0506738957.

Ця дівчина певний час була на перетримці, але тепер мусить знову шукати господарів. Її раніше били, тож поки має проблеми з довірою. Але вона вчиться довіряти; ніжна, добра та віддана. Чемно гуляє на повідочку і терпить до вигулу. Звертатися за номером: 0995243223.

На жаль, шукати нову домівку змушені не лише собаки, а й коти. Зліва зображена 4-5-місячна кішка, яку хтось викинув на автомийці. Вона лагідна, ніжна, ручна, на днях має бути стерилізована. Телефонувати за номером: 0675820404.

З правого боку – молоденька кішечка, теж була кинути напризволяще. Чемно себе поводить. ходить у лоток та шукає господарів. Телефонувати на номер: 0504330929.

А це дворічна кішечка, яка, на жаль, виснажена хворобою і худенька. В “Домі Сірка” обіцяють оплатити лікування та стерилізацію після одужання. Головне – знайти господаря. Телефон для зв’язку: 0673427166.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору