Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Західному кордоні затримали сімох ухилянтів: троє з них – прикарпатці

Вчора, 21 травня, прикордонники затримали сімох чоловіків, які намагалися виїхати з України. Троє затриманих – жителі Івано-Франківської області.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Західне управління Держприкордонслужби – Західний кордон.

Під час спецоперації “Захід-2023” прикордонники Мукачівського загону затримали сімох чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути кордон.

Двох правопорушників затримали прикордонні наряди відділу прикордонної служби “Ділове” разом із Нацполіцією на залізничному вокзалі Рахова. В одного з чоловіків, який прибув на Закарпаття з Хмельниччини, правоохоронці знайшли гідрокостюм. Він зізнався, що планував перепливати річку, щоби потрапити у Румунію. Інший затриманий приїхав з Київщини з таким самим наміром.

Ще п’ятьох чоловіків затримав спільний прикордонний наряд військовослужбовців відділу “Вилок”, оперативно-розшукового відділу та курсантів вишу МВС за 300 метрів від кордону. Двоє жителів Дніпропетровщини та троє жителів Івано-Франківщини планували потрапити в Угорщину.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення, складання протоколів про вчинення особами правопорушення передбаченого ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, а також встановлення кола осіб, ймовірно причетних до переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон, зловмисників доставили до прикордонного підрозділу.

Читайте також: СБУ повідомила підозру буковинському клірику УПЦ (МП), який допомагав ухилянтам перетнути кордон

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору