Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Шевченка і прилеглих вулицях хочуть обмежити рух авто

В Івано-Франківську пропонують обмежити рух транспорту на пішохідній вулиці Шевченка.

Повідомляє Інформатор з посиланням на коментар заступника міського голови Михайла Смушака.

У дописі Михайло Смушак запропонував прийняти такі рішення:

Заїзд на вулицю Шевченка з вулиці Крука буде закритий для усіх з 9.00 до 18.00 з понеділка до пʼятниці. На вихідних  заїзд на вулицю Шевченка з Крука буде закритий з 9.00 до 22.00. З 1 червня Крука піднімуть боларди.

“Щодо вулиці Червоного Хреста і заїзду на неї зі сторони вул. Г. Мазепи. На жаль, зараз там постійний хаотичний рух і паркування транспорту. Як на самій вулиці Червоного хреста, так і на вул. Шевченка від парку до центрального корпусу Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. Тут ми також плануємо перепланувати простір, будуть встановлені антипаркувальні стовпчики та боларди”, – йдеться у повідомленні.

Франківців запитують, що вони думаю з цього приводу.

“Нічого не вирішує. Треба Шевченка від Січових до Гординського на вихідні: субота неділя та святкові дні робити пішохідною вулицею, тоді буде якийсь толк з того”, – пише Ростислав Супрун.

“Окей, я там не живу. Але якби хтось прийшов і почав мені розказувати, коли я маю заїжджати і виїжджати зі свого власного двора – мені б це не сподобалося. Думаю, мешканцям Шевченка теж не сподобається. Невже не можна вирішити це питання інакше? Більш цивілізовано? Наприклад, спеціальним дозволом на в’їзд за принципом “живу-працюю-обслуговую” та знаком “зупинка заборонена”, а для всіх решта – зась і евакуатор для порушників?” – вважає Людмила Лінник.

“Це жах! Наша міська влада краще б подумала про те, де люди мають паркувати свої авто! Замість того, щоб перекривати вулиці, де ТЗ можна залишити. А ще краще, думати про забудову міста, і давно пора вас “косити” бо привикли класти гроші собі в кишені і роздавати дозволи на будівництво багатоповерхівок, на місці яких можна зробити такий потрібний в нашому місті паркінг”, – думка мешканки Вікторії.

Залишайте свої коментарі під новиною у соцмережах.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору