Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як вигідно обміняти криптовалюту на гроші?

У світі є багато варіантів заробітку в мережі. Багато хто почав вкладати у віртуальні монети, тому що на коливаннях їх курсу можна непогано заробити. Якщо ви новачок у цій справі, то у вас, напевно, виникає питання про те, як обміняти Біткоїни на гривні, і не втратити велику суму? У цьому питанні вам допоможуть віртуальні обмінники. Серед усієї різноманітності сервісів, користувачі вибирають https://letspay.me/ua.

Що потрібно для обміну монет?

Заслужена репутація https://letspay.me/ua дозволяє з кожним днем залучати дедалі більше клієнтів. Кожен сервіс має свої вимоги щодо інформації, яку потрібно надати. В основному це:

Номер банківської картки, на яку буде зараховано гроші. Деякі пропонують вивести гривні на віртуальний гаманець;
Адреса електронної пошти. Це необхідно для консультації з усіх питань;

Завжди вказуйте правильні дані, оскільки у разі помилки гроші відправляться на чужий рахунок, і повернути їх не вийде. Кожен сервіс пропонує різні курси, тому зверніть увагу, чи підходить він вам. До речі, якщо вас просять вказати персональні дані, то це повинно насторожити.

Переваги онлайн-обмінників

Комп’ютерні технології розвиваються з кожним днем, і тепер можна заробити гроші, не виходячи з дому. Основними перевагами онлайн-обмінників є:

Можливість купити або продати віртуальні монети без реєстрації. Якщо ви вибрали обмінник, а вам пропонують зареєструватися, тому що без цього не виконається платіж, це має насторожити;
Резерв. Намагайтеся вибирати сервіси із заслуженою репутацією, адже вони пропонують великий резерв;
Автоматизація. Майже всі обмінники мають автоматизовану систему, що дозволяє прискорити час обробки платежу;
Різноманітність платіжних систем. Якщо на початку своєї появи, обмінники пропонували лише кілька систем для виведення грошей, то в даний час, цей показник збільшився;
Можливість здійснити платіж у будь-який час доби;

Але будьте уважні, всі обмінники беруть відсоток за переведення монети в гривні або долари. Якщо він не вказується відразу, це прихований відсоток, який великий. Усі перевірені обмінники одразу вказують, яку суму буде знято.

Чи можна заробити?

Багато власників віртуальних валют вкладають фінанси в монети не з метою їхнього зберігання, а для заробітку. Курси постійно змінюються, тому, визначивши потрібний, можна провести обмін та заробити непогану суму фінансів. У новачків не одразу виходить заробляти, адже треба відслідковувати котирування, розуміти, як працює ринок, навчитися вчасно проводити платіж та інше. В якості монет ви можете обрати Біткоїни, так як їх вартість постійно зростає. В доступі часто з’являються нові монети. Вкладати в них кошти чи ні – особисте бажання кожного, адже неможливо спрогнозувати їх ріст та подальше формування ціни. Незалежно від того, чи хочете ви заробити або зберегти свої фінанси, вибирайте перевірені сервіси для обробки платежів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору