Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Агресивний чоловік нападає на продавців і перехожих у Коломиї: містяни б’ють на сполох

Перше повідомлення про вкрай агресивного міцного чоловіка середніх років з’явилося в мережі 2 тижні тому. Йшлося про те, що він нападає на перехожих і погрожує їм розправою.

Пише Інформатор Коломия.

За два тижні в Коломиї зафіксували ще як мінімум три випадки нападу схожого за описом чоловіка. Вони закінчилися травмами перехожих і викликом поліції, проте в міських групах згадані й інші ситуації.

Так, потерпіла Олена розповіла про випадок, який стався з нею 6 травня. З деталями ви можете ознайомитися у статті: У потязі Чернівці-Коломия незнайомець жорстоко побив жінку. Такі ж випадки стаються на вулицях Коломиї

Наразі поліція відкрила проти чоловіка справу за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), проте він і далі розгулює містом і лякає людей.

Довідково:

1. Умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності, карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Жертви нападника закликають правоохоронців вжити негайних заходів, а коломиян – звертатися до поліції, адже це єдиний законний спосіб боротися із агресивним чоловіком.

Інформатор очікує офіційної інформації від поліції та закликає свідків не бути байдужими, а за можливості – фіксувати все на телефон.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору