Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У парку Шевченка дітки продавали виготовлені власноруч речі на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 28 травня, в парку Шевченка поблизу міської сцени пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Розповідає Інформатор.

Це вже третій ярмарок, на якому дітки продавали вироби, виготовлені власноруч. Придбати можна було прикраси з бісеру, іграшки, в’язані і плетені речі, малюнки, нанести аквагрим чи зіграти в шахи. Сьогодні на ярмарок зареєструвалися 25 учасників. Усі речі розклали на лавочках біля сцени.

Співорганізаторка ярмарку Ольга Помазан розповідає, що вона переїхала з дитиною минулого літа з Запоріжжя. Тоді донька почала відвідувати різні гуртки: “ФранКоло”, “Пензлик” та інші.

“Якось каже мені дитина, щоб я створила їй магазинчик в інтернеті. Але продажі там так і не пішли. Тоді донька каже, що треба знайти якийсь ярмарок. Я пошукала, але в Івано-Франківську дитячих ярмарків не знайшли. Тому вирішили створити власний. Я порадилась з групою мам із Запоріжжя, вони підтримали ініціативу”, — ділиться Ольга Помазан.

Спочатку учасників було 10, поступово їхня кількість збільшується. Основна мета ярмарку — частину коштів передати запорізьким волонтерам. Цього разу кошти підуть також для батька одного з учасників, який воює на фронті.

Такі дитячі ярмарки проходять приблизно раз у місяць. Локація незмінна — парк Шевченка в Івано-Франківську.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору