Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти в Івано-Франківську останнього дня весни

Завтра, 31 травня, в останній весняний день мешканців Івано-Франківська запрошують на виставу, гру та благодійний концерт.

Розповідає деталі Інформатор.

  • Вистава “Занадто одружений таксист”

Комедія на дві дії за Реєм Куні (16+).

Кохання на швидкості дві дружини на годину! Видовище не для слабких нервів. Внаслідок нічної пригоди з неврівноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження, і тепер у нього там, здається, не все гаразд… двоїться чи що… 2 квартири, 2 телефони та… 2 дружини! Як виплутається і чи виплутається Джон Сміт з цієї ситуації? Тим більше, що справу ведуть 2 аж надто прискіпливих інспектори поліції…

Квитки можна придбати онлайн або в касі театру.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

  • Гра “QUIZ.UA”

Завтра пройде квіз, який триватиме 2,5 години. Обіцяють питання, які не потребують енциклопедичних знань, також буде музичний раунд. Вартість гри для одного гравця складає 200 грн. Для команд, які вперше вирішили взяти участь у квізі, діятиме знижка 50%. Для військовослужбовців гра безкоштовна.

Зареєструватися можна за посиланням.

Час: 19:00

Місце: Перша Грильова Гільдія (вулиця Чорновола, 14)

  • Концерт “Україна – це ти”

В Івано-Франківську виступатимуть Михайло Грицкан і Катерина Бужинська. Під час концерту відбудеться благодійний аукціон, всі кошти від якого артисти направлять на підтримку 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Квитки можна придбати онлайн або в касах міста.

Час: 19:00

Місце: Арена-центр

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору