Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Салат із тунця | рецепт тижня

Смачний, легкий в приготуванні та дуже ситний салатик пропонуємо вам сьогодні зготувати. Він чудово підійде як на свято, так і в будні.

Тож готуйте разом з Інформатором.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 банка консервованого тунця
  • пекінська капуста
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 1 помідор
  • 1 огірок
  • 2-3 варених курячих яйця
  • 1 маленька цибулина
  • майонез
  • сіль, перець, зелень

Починаємо з того, що миємо всі овочі. Відкриваємо тунець, зливаємо з нього рідину та висипаємо у велику миску.
Нарізаємо пекінську капусту, але не дуже дрібно, й теж вкидаємо в посудину. Туди ж додаємо кукурудзу, але без юшки. Нарізаємо дрібно цибулину, кришимо варені яйця, огірок, помідорку та зелень і змішуємо. Додаємо майонез, сіль, перець за смаком. Головне все добре перемішати. Смачного!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору