Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На концерті на_шапку вдалося зібрати більше 11 тис. грн.

Вчора, 8 червня, в Івано-Франківську традиційно відбувся концерт на_шапку. 

Повідомляє Інформатор.

На благодійному концерті виступили Військовий духовий оркестр Національної гвардії України, гурти “#ДІЄз”, “Неформат” з Калуша під керівництвом Оксана Лісовської та “T.Hutsuls” з Коломиї.

Всі музиканти відіграли чудово і не залишили нікого байдужим із глядачів. Дощ не став на заваді музиці. Доповнила концерт скульптурна композиція франківського театру живих скульптур “Mime IF” з філософською темою “Найчорніша ніч перед світанком”. Загалом вдалося зібрати 11 568 грн.

Нагадаємо, у Франківську триває серія концертів на_шапку.

Кошти збирають на обладнання в Онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні. Тут лікуються дітки, хворі на рак. Як розповіла нам співзасновниця проєкту та волонтерка Людмила Лінник, цього року купуватимуть хірургічний стіл, багатофункціональний та мобільний. Також він обладнаний рентген-чутливими частинами. Вартість такого обладнання приблизно 300 тис. грн.

Ви також можете долучитися. Рахунок для переказу благодійної допомоги в гривнях:

  • 72 3366 7700 0002 6003 0525 54159 (ПриватБанк)
  • Картка для переказу благодійної допомоги
    5169 3305 2390 3331 (ПриватБанк)

Цього року сезон проходить під гаслом: “Кошик хоробрості”. Організатори просять приносити маленькі (нові!) іграшки, які поміщаються в дитячу долоньку, у спеціальний контейнер. Скляні, керамічні, з дрібними деталями, неякісні пластикові чи гумові просять не приносити. Іграшки можна приносити щочетверга з 18:00 до 20:00 до сцени проєкту. Або ж з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00 в офіс ГО “Громадська ініціатива Галичини” (знаходиться на вулиці Вовчинецькій, 121).

Концерти відбуватимуться щочетверга на перетині вулиць Вітовського-Лесі Українки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору