Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття отримало медичну допомогу з Ірландії, яка рятуватиме пацієнтів

До Івано-Франківської Центральної міської клінічної лікарні привезли гуманітарну допомогу. ЇЇ передали від фонду HSE Ireland за підтримки Асоціації Українців в Республіці Ірландія Association of Ukrainians in Republic of Ireland та благодійного фонду Gurtom.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на пресслужбу КНП “Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради”

Медзаклад отримав апарати ШВЛ, тонометри, монітори, дихальні контури та інше реанімаційне обладнання, яке використовуватиметься в лікарні.

Додали, що моніторингові апарати у відділенні невідкладної екстреної медичної допомоги, які також надали в рамках допомоги, відіграють важливу роль, аби швидко обстежити пацієнта.

“Ці монітори якраз пришвидшують надання медичної допомоги. Для нас це дуже важливе забезпечення. Оскільки ми модернізуємо наше відділення і переходимо з застарілих методів до автоматизованих. Такі монітори спрощують роботу медиків і є більш точними. Це розвантажує медичний персонал, оскільки, для прикладу, пацієнту вже не вимірюватимуть тиск тонометром. А це, відповідно, економить час, зусилля та людський ресурс”, – розповіла завідувачка ВНЕМД Іванна Дидик.

В лікарні подякували благодійникам за допомогу.

Читайте також: Гендиректором “Прикарпатського клінічного онкологічного центру” став Ігор Дмитренко.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору