Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Мережею шириться відео, де п’яний франківець веде себе неадекватно в Польщі

У соцмережах активно поширюють відео, де нетверезий франківець голосно слухає музику в громадському транспорті, а на зауваження починає лаятись і навіть битися.

Розповідає Інформатор.

Свідком неналежної поведінки хлопця у громадському транспорті в Польщі став блогер і телеведучий Кирило Макашов. У своєму дописі він розповідає (авторська пунктуація збережена):

“Їхав 24м трамваєм додому, забравши собаку з салону. В вагоні сидів чоловік, десь 25-30 років, на вигляд дуже пʼяний і голосно слухав українську музику, заважаючи іншим пасажирам і явно по обличчях людей було зрозуміло що він заважав усім хто був. Я підійшов зробити йому зауваження з приводу його поведінки (спокійним тоном попросив його вести себе адекватно). Далі коли реакція була агресивна — почав його знімати бо це треба фіксувати.

Далі події на другому відео — це наша розмова. Коли трамвай зупинився, я сказав йому що ще побачимось і вийшов. Він пішов за мною. Далі була розмова вже на зупинці. Третє відео — частина розмови і те як він мене вдарив. Синця немає, але факт є факт. На зупинці був один хлопець з Харкову, який намагався допомогти, але той не слухав нікого, як нікого й не поважав. Весь цей час я тримав собаку на руках, було зовсім не до бійки чесно кажучи”.

На фото Кирило Макашов

Відео дивіться на нашому телеграм-каналі.

Під дописом блогера українці зазначають, що така поведінка франківця дискредитує наших громадян. Тож користувачі соцмереж активно поширюють відео, щоб земляка знали “в лице”. Відео також поширила акторка з Івано-Франківська Ірма Вітовська. Вона пише:

“Прошу допомоги в такій справі..Бо прикладів достатньо ..Прошу наших громадян, що закордоном, фіксувати подібних персонажів.. Роботи тут є для них.. В коментарі, додаю посилання на попередній пост по цій справі
Хай наші посольства включаються, бо ця гівн*та наробить нам біди у відношенні до нас…І прошу не писати мені, що такого у всіх країнах є…Ми не всі зараз…Війна у нас.. Різниця величезна”.

А що ви думаєте стосовно цієї ситуації? Пишіть у коментарях під цією публікацією на нашій фейсбук-сторінці. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору