Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати в Івано-Франківську 14 червня

Завтра, 14 червня, у Франківську запрошують на виставу, концерт, зіграти в настільну гру, відвідати філософський клуб та патріотичний захід.

Пише Інформатор.

  • Патріотичний захід “Шлях знань та інновацій- шлях до перемоги”

Завтра буде нагороджено переможців міських, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, олімпіад, турнірів, здобувачів освіти, педагогів Центру освітніх інновацій. Випускники, які успішно склали кваліфікаційні іспити, отримають свідоцтва про позашкільну освіту. Гуртківці презентують свої кращі винаходи, проєкти, номери художньої самодіяльності.

Час: 14:00

Місце: Обласний музично-драматичний театр ім. Івана Франка

  • Філософський клуб

Обговорюючи тему, учасники будуть занурюватися в її суть, аналізувати та робити висновки. Це буде неформальна бесіда, вхід на яку безкоштовний.

Час: 16:00

Місце: МЦ “Параграф”

  • Вистава “Той, хто платить”

Драмокомедія за мотивами однойменної п’єси І. Жаміака.

У нашому світі гроші вирішують все! А у світі Олександра за гроші можна купити навіть… але не будемо розкривати інтригу! За предивним бажанням м’сьє Амількара і волею його тугого гаманця троє незнайомців сплітаються тісними родинними узами для того, щоб переконатися – є речі, які не продаються! Інтригуюча французька драмокомедія Іва Жаміака про кохання і бухгалтерію примусить замислитись і чимало посміятися!

Квитки можна придбати онлайн або в касі театру.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

  • Концерт “Заради майбутнього”

Відбудеться закриття концертного сезону. Диригент – Андрій Савчук. Виступатиме академічний симфонічний оркестр Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. Солісти: Ілля Шевчук (труба), Роман Мимрик (саксофон), Ганна Гаврючкова (бандура).

Квитки можна придбати онлайн.

Час: 18:30

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк

  • Настільна гра “Аліас”

Час: 19:00

Місце: МЦ “Параграф”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору