Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Трансформери, Флеш і Людина-павук: кінотеатр “Космос” запрошує до світу героїв

У кінотеатрі “Космос” цього тижня показуватимуть пригодницькі фільми з культовими героями, тож мешканців Івано-Франківська запрошують на сеанси.

Пише Інформатор.

Сьогодні в “Космосі” прем’єра кінокоміксу “Флеш”, створеного в США. Головний герой Баррі Аллен застосовує свої надздібності для подорожі в минуле, щоб врятувати свою сімʼю і змінити перебіг подій. Натомість він попадає в майбутнє і розуміє, що воно йде не так як би йому хотілося. Та чи вийде все повернути на свої місця? Дивіться в кіно!

Також у “Космосі” можна придбати квиток на анімаційну пригоду “Людина-павук: Крізь Всесвіт”, де нью-йоркський підліток потрапляє в несподівану подорож крізь Всесвіт. Він об’єднує зусилля з Ґвен Стейсі та новою командою “Павуків”, щоб протистояти наймогутнішому лиходію, якого вони коли-небудь зустрічали.

На глядачів чекає продовження культової франшизи “Трансформери: Час Звіроботів”, але цього разу в гру вступають нові види трансформерів: Максимали, Предакони й Терракони. Коли світ опиниться за крок до прірви, людству доведеться об’єднати сили в глобальному протистоянні.

“Форсаж X” — новий шалений заїзд від Домініка Торетто. Для любителів швидкості, драйву та небезпеки, радимо на власні очі побачити фільм на великому екрані! А для тих, хто хоче піти в кіно сім’єю, — ще одна прем’єра сьогодні. Анімація “Стихії” американського виробництва, де події розгортаються в місті Стихій — там живуть вогняні, водяні, земляні та повітряні мешканці. Це мультфільм про дружбу та про те, як можуть поєднатися цілковиті протилежності.

Придбати квитки на фільми та мультфільми можна в касі кінотеатру “Космос” або на сайті.

Бронювання квитків за телефонами: 050 433-14-05, 050 433-14-06.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору