Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило трьох героїв – Романа Чепілова, Сергія Дмитришина, Павла Шпанчука

Прикарпаття втратило трьох героїв. На війні загинули Роман Чепілов, Сергій Дмитришин та Павло Шпанчук.

Повідомляє Інформатор.

9 червня 2023 року біля села Новоданилівка Оріхівського району Запорізької області загинув старший стрілець штурмового відділення Роман Чепілов. Він народився 1981 року, проживав і навчався в Підгір’ї та Богородчанах.

16 червня о 12 годині у Богородчанах героя зустрінуть, а чин похорону пройде у селі Діброва Підгірського старостинського округу.

Сергій Дмитришин був призваний на військову службу 18 червня 2021 року. Служив старшим механіком-водієм гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу. Зв’язок з ним пропав ще рік назад. І тільки нещодавно з’ясувалося, що він загинув 7 березня 2022 року при обороні Києва. Поховають полеглого воїна в селі Перевозець Войнилівської ТГ.

Павло Шпанчук – мешканець Ворохти. 13 червня 2023 рок він отримав несумісні з життям травми біля села Берестове Бахмутського району. Був старшим навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти. Нещодавно Павлу Шпанчуку виповнилося 55 років.

Мешканців просять зустріти героя при в‘їзді у громаду (село Татарів) і провести до рідної оселі, що знаходиться на вулиці Заводській. Орієнтовний час прибуття у Ворохтянську громаду об 11.00 – 11.30.

Вічна пам’ять Героям.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору