Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати у Франківську 17 червня

Завтра, 17 червня, мешканців Івано-Франківська запрошують на вистави та публічну розмову про вплив війни на світові тенденції.

Розповідає деталі Інформатор.

  • Вистава “Котигорошко”

Вистава Ярослава Грушецького за мотивами української народної казки. Для дітей від 6-ти років. Квитки можна придбати в касі театру.

Час: 12:00

Місце: Театр ляльок

  • Публічна розмова “Як війна змінює світ?”

Мешканців Івано-Франківська запрошують на публічну розмову і запис нового епізоду подкасту Kult: Podcast. Темою для обговорення стане питання “Як війна змінює світ?”. Співавторами Kult: Podcast є філософ Володимир Єрмоленко та літературознавиця Тетяна Огаркова. Проєкт присвячений визначальним епохам в історії культури та культовим авторам, які мали великий вплив на розвиток літератури й культури.

Лекція відкрита за попередньою реєстрацією.

Час: 14:00

Місце: Промприлад. Реновація (міська читальня)

  • Вистава “Пристрасті Тіля”

Героїчна комедія за мотивами роману Шарля де Костера “Легенда про Уленшпігеля”.

Сатирична комедія за мотивами роману Шарля де Костера “Легенда про Уленшпігеля” об’єднає 30 яскравих персонажів, які втілять усі вади і слабкості людства. Народ, якому дурять голови; країна, у якій панує безлад, а привладні суди відбуваються за злочинними законами. Люди воюють між собою через амбіції та примхи “королів”. І лише герой цієї історії – не такий як всі, він не ховає своє обличчя за маскою і завжди говорить правду, якою б жахливою вона не була.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору