Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що подарувати на День батька | ідеї від Інформатора

Сьогодні, 18 червня, в Україні відзначається День батька. Якщо ви ще не придбали подарунок вашому татусю, то ще є час це зробити!

Ідеями ділиться Інформатор.

Насамперед хочемо зазначити, що ви точно краще знаєте смаки та побажання вашого тата. Можливо, він раніше згадував, що хоче новий гаманець чи спортивний костюм. Або ж любить риболовлю і не відмовиться оновити вудочку. Втім, якщо ідей поки немає, пропонуємо вам різні варіанти подарунків до Дня батька.

Універсальними подарунками будуть ремені, годинник, гаманець, бритва, зубні електрощітки, тримери для стрижки бороди чи вусів, парасоля, настільні ігри, аксесуари для автомобіля. Можливо, такі подарунки здаються банальними, але для кого практичність понад усе— пропонуємо розглянути такі варіанти.

Якщо ваш батько любить готувати, можна подарувати набір кухонних ножів, рукавичку та кухонну прихватку, нову сковорідку чи дерев’яну дошку.

Якщо ваш тато полюбляє спорт та активні ігри, можете подарувати йому відповідний одяг, кепку, набір гантель, тенісні ракетки, спортивні рукавички чи футбольний, баскетбольний або волейбольний м’яч.

Настільні ігри, шахи, “Твістер” — ігри для дому, коли хочеться цікаво провести час в колі сім’ї чи друзів. Якщо батькові часто потрібне канцелярське приладдя на роботу, можна подумати про купівлю іменної ручки, гарного блокнота чи папки для документів.

Ваш батько любить подорожувати? Придбайте йому спальник або намет, якісний дощовик, рюкзак. Можна купити термос чи каремат. Усе залежить від вашого бюджету.

Хорошим подарунком стане сертифікат на емоції та послуги. Наприклад, сертифікат на кінну прогулянку, масаж, абонемент на теніс, в спортзал, сертифікат на стрижку в барбершопі чи купівлю одягу.

Що би ви не обрали, пам’ятайте, що подарунок має бути від щирого серця. Тож привітайте сьогодні вашого татуся та, за можливості, проведіть день разом.

Читайте також: Привітайте батька з його днем | листівки від Інформатора

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору