Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Палаці Потоцьких проводять свято для діток до Дня батька

Сьогодні, 19 червня, на території Палацу Потоцьких в Івано-Франківську триває свято для діток до Дня батька.

Розповідає Інформатор.

Свято до Дня батька “Ви – наші герої” організували БФ “Карітас” в Івано-Франківську та спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту. Для дітей створили ряд локацій: ігри з аніматорами, армреслінг, арт-терапія, спортивні естафети, фотозона, солодка вата та можливість відчути себе поліцейськими.

Начальниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олександра Бабецька ділиться, що сьогодні правоохоронці демонструють дітям авто та амуніцію, в якій щодня працюють. Також є локація з правилами дорожнього руху та пішохідним переходом, де діти можуть нагадати як правильно переходити дорогу, що можна і не можна робити. Дорослі можуть спробувати “алкоокуляри”, що імітують стан сп’яніння, щоб люди розуміли як складно керувати своїм тілом, коли вони нетверезі.

“Ми працюємо задля безпеки. Адже безпека дітей та дорослих – це пріоритет. Ми хочемо навчити та продемонструвати власним прикладом, як це робити. Діти на локації можуть практикуватися, щоб навчання було не тільки на словах. Наприклад, дітки можуть посидіти в авто, понатискати кнопки, увімкнути сирену, гучномовець, маячки”, – додає Олександра Бабецька.

Координаторка простору “Дружні до дитини” “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ” Юлія Ковалець зазначає, що на сьогоднішньому святі проводять майстер-класи, конкурси та спортивні змагання:

“Ми хотіли зробити в умовах війни свято для діток, бо вони на це заслуговують. Також вшанувати батьків, які є опорою, підтримкою дітей, які захищають нашу країну для того, щоб діти тут почувалися у безпеці”. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору