Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило двох Героїв

Внаслідок бойових дій на фронті загинув Роман Кава й Святослав Кондрат.

Повідомляє Інформатор.

Про загибель Романа Кави повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Мужньо виконував свій військовий обов’язок – захищав рідну Україну від ненависних ворогів, як і батько. Служив навідником аеромобільного взводу. Рівно п’ять місяців минуло від того дня, як загинув батько Героя – сержант Микола Кава, який захищати Батьківщину пішов з перших днів повномасштабного вторгнення росії. І знову горе – син! Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими“, – пише очільник громади.

Роман Кава загинув 17 червня на Луганщині.

Святослав Кондрат загинув учора, 20 червня, на Південному фронті. Воїн прикривав відхід своєї штурмової групи.

Святослав був одним із лідерів Івано-Франківського осередку Карпатської Січі та фанатського сектору ФК “Прикарпаття” Святослав Кондрат, пишуть на сторінці “Карпатської Січі”

Свій шлях в націоналістичному русі Святослав розпочав ще в підлітковому віці та йшов ним до самої смерті, завжди обираючи найскладніші й найпочесніші для чоловіка маршрути: від вуличних протистоянь до участі в АТО. Перед початком повномасштабної війни недовго працював за кордоном, але 24 лютого, долаючи течію, повернувся в Україну, а 26 відправився у складі бойової групи Карпатської Січі боронити Київ. Пізніше брав участь в боях за Херсонщину, Харківщину та Донеччину у складі мінометного підрозділу КС. Коли війна перейшла в нову фазу, Святослав обрав для себе найгероїчніший і найризикованіший шлях – шлях штурмовика – на чолі штурмового відділення йшов у бій в авангарді контрнаступу. Непоправна втрата для Карпатської Січі та всього націоналістичного руху України“, – йдеться в дописі організації.

Вічна пам’ять і вічна слава Героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору