Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Чернівцях нетверезий водій протаранив ворота кладовища й застряг у ямі

Сьогодні вночі, 22 червня, під комендантської години на Центральному кладовищі Чернівців трапився інцидент із нетверезим водієм.

Пише Інформатор із посиланням на Медіа агентство АСС.

За словами начальника благоустрою й завідувача кладовищ Муніципальної ритуальної служби Чернівців Миколи Козачука, близько першої години ночі автівка на швидкості пробила ворота Центрального кладовища й заїхала на його територію.

Водій блукав між могилами в пошуках виходу, але натомість заїхав у котлован з гравієм, де проводяться ремонтні роботи. Авто там і залишилось. На місце прибула поліція.

Сьогодні вночі, патрульні отримали виклик, на вулицю Героїв Майдану. Прибувши на місце події поліцейські виявили транспортний засіб “Пежо”, який застряг на ділянці, де відбувалися ремонтні роботи. Під час спілкування інспектори помітили, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння — позитивний, 2,47 проміле“, — повідомили в пресслужбі патрульної поліції. На чоловіка склали відповідні адміністративні матеріали.

Читайте також: 18-річний прикарпатець заплатить 3,5 тисячі гривень за те, що в’їхав у чужий паркан і втік

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору