Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

“Рогатин-Водоканал” отримав потужний генератор

Реалізація проєкту відбулася завдяки співпраці Міністерства інфраструктури України, голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації-начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук та міжнародних партнерів. Підприємство отримало генератор на 650 кВт.

Пише Інформатор із посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Важливо, що у такий складний для держави час різні рівні влади співпрацюють та забезпечують необхідним обладнанням критично важливі для нашої економіки підприємства. В умовах можливих вимкнень електроенергії ми маємо бути готовими до будь-яких викликів, а нове обладнання дозволить ДП “Рогатин-Водоканал” виконувати своє головне завдання — безперебійно постачати воду жителям Рогатинщини“, — каже Вадим Созоник, заступник голови Івано-Франківської ОДА.

Рогатин отримує воду з двох артезіанських свердловин села Добринів з тридцятиметрової глибини. Загальна глибина свердловин — по 60 м кожна. Водогоном довжиною 8 кілометрів воду подають у два резервуари на горі Фундуш, місткістю по 2 тисячі тонн кожен.

Після дезінфекції вода подається до жителів Рогатина. Загальна довжина водопровідної мережі становить 67 км. Для цілодобового водопостачання міста підприємство у 2022 році підняло з артезіанських свердловин 173,6 тис. м3 води.

Іноді відведених годин з електроенергією не вистачало, щоб вода просто дісталася до басейнів і її доводилося закачувати повторно, тож у “Рогатин-Водоканалі” потребували потужного генератора. Відтепер підприємство зможе працювати безперебійно і за будь-яких умов.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.ТУТ

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору