Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську в неділю 25 червня

Цієї неділі в місті відбудеться благодійна гра, кінопоказ, вечір сальси та концерт.

Пише Інформатор.

12.00 — 4-5-0 Part 11

Подія без попередньої реєстрації. Приходьте самі, приводьте друзів. Приходьте з командою або поодинці. Якщо у вас нема своєї команди — не біда, спеціально для вас ми підготуємо рандом-стіл, за який можуть сісти всі охочі спробувати свої сили. Вартість: вільний донат.

Локація: Палац Потоцьких

16.00 — Ukrainian Film Fest

У вас буде можливість насолоджуватися найкращими фільмами української кінематографії, побачити відомих акторів і режисерів, а також поспілкуватися з експертами та іншими цікавими людьми.

Локація: Міське озеро

18.00 — Бачата-сальса: танцювальний вечір

Дрес-код: білий колір (це може бути один елемент одягу, або повністю total white)
Важливо: з собою мати змінне взуття та дотримуватись дрес-коду (це не можуть бути тренувальні речі) Ми дуже хочемо, щоб це не було тренуванням, тому ніяких спортивних речей, в яких ви ходите на тренування.

Вартість: 100 гривень

Локація: вулиця Кобилянської, 40а

18.00 — Перформанс “Маленька жіноча сумочка”

У перформансі зібрані історії з життя однієї жінки від юності до зрілості. Усе, що ви побачите на сцені, коїться в її голові і є повним абсурдом. Від дитинства до зрілості наша героїня проходить певну трансформацію духу, а на переживання, які її колись бентежили, дивиться тепер з іронією.

Вартість: 100 гривень

Локація: вулиця Заклинських, 1а

19.00 — The Hypnotunez

The Hypnotunez (український джаз-панк / свінгкор гурт) несуть із собою дивовижну концертну енергетику, яка поєднує в собі бездоганне поєднання свінгу, джазу та інших елементів ретро стилю. Це доповнюється дикою панк-роковою силою та спонтанністю. Одного разу ви відчуєте себе у фільмі нуар, а наступного — на панк-концерті. Класичні інструменти біг-бенду з контрабасом, гітарою, тенор-саксофоном, баритон-саксофоном, кларнетом, барабанами в поєднанні з «брудним» андеграундним звучанням одразу змушують танцювати. Гурт вже отримав дуже позитивні відгуки від кращих зірок жанру і не тільки, наприклад Mad Sin, The Tiger Lillies, Reverend Beat-Man Концерт, який не можна пропустити.

Квитки за посиланням і на вході.

Локація: Підземний Перехід “Ваґабундо”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору