Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дощовий колектор на Січових Стрільців обійдеться місту в 25-30 мільйонів гривень — міський голова

Сьогодні, 26 червня, міський голова Івано-Франківська поділився планами щодо спорудження дощового колектора на вулиці Січових Стрільців.

Пише Інформатор.

Руслан Марцінків сказав, що колектор необхідно прокладати на відрізку від вулиці Чорновола до вулиці Пилипа Орлика, яку сильно підтопило раніше:

Перший етап це від вулиці Чорновола туда вниз до вулиці Пилипа Орлика, туда нижче. Цей кусок треба прокласти першочергово. Бажано би його до Мельника дотягнути, але кажемо, цей кусок би вирішив проблему. В нас впринципі була така проблема на Надрічній, яка вирішилася прокладанням колектора. Ну, цей кусок потребує прокладання, бо там, на жаль, вся каналізація йде у сплавну, грубо кажучи, у звичайну каналізацію, там ніколи не було дощового колектора. Очевидно, треба буде зробити“.

На запитання про те, коли ж почнуться роботи, міський голова відповів так:

Тут не питання почати, тут треба почати і завершити. Якщо ми перекопаємо ту частину, то центральна частина міста, фактично той відрізок Січових Стрільців, він буде непроїзний. Тут треба починати, коли ми знаємо, що ми почнемо й завершимо. Опрацьовуємо це питання“.

Раніше Руслан Марцінків казав, що колектор намагатимуться побудувати до кінця цього року.

Такі роботи, за його словами, обійдуться місту орієнтовно в 25-30 мільйонів гривень.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору