Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинув один із творців “Бандерівського Схрону” Павло Каленіченко

На війні загинув один із творців центру учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський Схрон”, що на Прикарпатті, та ГО “Ініціативна група постраждалих на Майдані” Павло Каленіченко.

Повідомляє Інформатор.

Про сумну звістку повідомив керівник центру учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський Схрон” Ігор Чернецький:

“Загинув наш Пашка…Один з тих хто створював “Бандерівський Схрон”… На жаль, Схронівців залишається все менше та менше… Спочивай з миром Брате! Честь!”.

Павло Каленіченко був учасником Революції гідності. 18 лютого 2014 року він отримав на Майдані вогнепальне поранення. Нагороджений орденом “За мужність” III ступеня. Був одним із засновників громадської організації “Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані”. А ще допомагав створювати центр для учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський Схрон”.

На сторінці ГО “Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані” пишуть, що Павло Каленіченко став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення.

“Він дивом вижив під Запоріжжям влітку минулого року, коли автомобіль з б/к наїхав на протитанкову міну. Отримав поранення ноги та ока. Вилікувався – та знову у бій. “Смерть знайшла його на Сумщині, де він загинув у п’ятницю, 23 червня, потрапивши у засідку ДРГ”, – йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору