Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Бізнес та жителів центру Франківська просять обмежити споживання електроенергії

Мешканців Франківська просять обмежити використання енергоємних приладів 28-29 червня.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу “Прикарпаттяобленерго”.

На території підстанції, що живить центр Івано-Франківська та кілька прилеглих вулиць, проводитимуть ремонт. Причина в тому, що старе обладнання зносилось і його слід замінити.

Зниження якості електропостачання можливі порушення надійності та якості електропостачання у мешканців вулиць Пулюя, Карпатська, Довга, Північний Бульвар, Зв’язкова та частково вулиць Набережна, Галицька, Княгинин, Гарбарська та суміжних із ними.

“Щоб планово не вимикати електроенергію на приєднанні, споживачів перезаживлять за тимчасовою схемою, проте щоб обійтись без аварійних вимкнень – потрібне сприяння представників бізнесу та населення. Прикарпатські енергетики просять мешканців згаданої частини міста за можливості не перенавантажувати електромережі у цей період. Щоб бути спокійними за свої електроприлади, енергетики радять вимикати їх з розеток у випадку вимкнень, або ж просто виходячи із дому”, – йдеться у повідомленні.

Дізнаватись причину та періоди перерв в електропостачанні можна на сайті компанії під кнопкою “Немає світла” або в чатботі компанії у Viber.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору