Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На понад 10 років сядуть за викрадення людини: у Івано-Франківську засудили учасників банди

Трьох учасників міжрегіональної банди ув’язнили. Організатора посадили на 15 років з конфіскацією майна, а двоє спільників отримали покарання у вигляді 14 років 10 місяців ув’язнення з конфіскацією майна.

Пише Інформатор, покликаючись на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

У 2015-2016 роках особи обкрадали, займалися розбоями та бандитизмом у Івано-Франківській, Житомирській та Хмільницькій областях. Також вони викрали людину.

На Житомирщині “ділки” напали на продавця торгового павільйону. Побили його, заволоділи грошима, зв’язали та викрали. Вони вивезли чоловіка за межі міста, били та вимагали надати кошти. Надалі втекли, а потерпілого зв’язали.

У липні 2016 року особи напали на родину підприємця у Долині на Івано-Франківщині. Учасники банди проникли в оселю через вікно. Будучи в масках та зі зброєю, вони побили господаря та зв’язали його дружину. Також чоловіки викрили ювелірні вироби із золота та гроші.

Підприємця відвезли до лікарні з колото-різаними пораненнями.

Правоохоронці затримали “ділків” у серпні 2016 року на Львівщині. В суді довели вину осіб банди. Також повідомили і про загальну суму матеріальної шкоди . Вона склала 500 000 грн.

Читайте також: У Франківську сталися дві ДТП.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору