Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті працюватиме мобільна бригада для ВПО

Сьогодні, 4 червня, мобільна медична бригада обслуговуватиме усіх бажаючих у Верховині, що на Прикарпатті. Працюватиме у адмінприміщенні місцевої селищної ради. 

Розповідає Інформатор, покликаючись на Верховинську селищну раду.

Мобільна медична бригада включає лікаря загальної практики, медсестру, психолога і соціального працівника. Лікар загальної практики проведе огляд пацієнтів та виписе необхідні ліки. Також буде доступна можливість провести кардіограму та здати аналізи на цукор.

Психолог у складі бригади проводить підтримуючі консультації з дітьми та дорослими, працює зі стресом та травмами. Він проведе групові зустрічі, спрямовані на стабілізацію емоційного стану пацієнтів.

Соціальний працівник в бригаді допомагає визначити інші потреби людей та забезпечує перенаправлення до інших установ і організацій. Він надає допомогу з відновлення документів, подає звернення та забезпечує необхідну підтримку. Проектом також передбачено роздачу паліативних та гігієнічних наборів для вразливих категорій населення, інформацію про роздачу буде надано пізніше.

Організація Прем’єр Уржанс Інтернасьональ безкоштовно надає ліки, які призначає їх лікар. У випадку, якщо необхідних препаратів не буде у бригади, вони можуть бути доставлені під час наступного візиту, якщо такі медикаменти є у їхньому запасі.

Бригада розпочне роботу з 13:30.

Читайте також: Негода у Франківську. Як отримати компенсацію за збитки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору