Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті відзначили 8-річчя Нацполіції: правоохоронці отримали автомобілі для служби

Сьогодні, 4 липня, в поліції Прикарпаття відзначили 8-му річницю з нагоди створення Національної поліції України. Найкращі правоохоронці отримали нагороди.

Пише Інформатор, покликаючись на пресслужбу поліції області.

Керівництво поліції зазначило, що починаючи з 2014 року у бойових діях взяли участь майже 700 прикарпатських поліцейських. Також додали, що на сьогоднішній день близько 100 працівників поліції працюють на різних бойових напрямках. Ще 35 правоохоронців звільнюють окуповані території у складі Гвардії Наступу.

Очільник поліції області Сергій Безпалько розповів, що правоохоронці з перших днів війни захищають українців на найважчих ділянках фронту:

“24 лютого під час бойового інструктажу в них не було ні страху, ні вагань, а лише бажання якнайшвидше добратися до «гарячих» точок, щоб дати жорстку відсіч окупантам та звільнити нашу землю. 25 лютого у бій з агресором прийняв наш загін, що базувався біля міста Волноваха. Співробітники Корпусу оперативно-раптової дії поліції Прикарпаття виконували бойові завдання на Київщині, Сумщині, Запоріжжі, Харківщині, Донеччині. І досі вони несуть службу в інших «гарячих» точках”.

Крім того, райвідділи області поповнилися 12 новими транспортними засобами. Вони допомагатимуть поліцейським виконувати службові обов’язки.

Читайте також: В Долинській громаді правоохоронці зустрінуться з прикарпатцями.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору