Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Війна не заперечує любов. Саме там ми відчуваємо найбільше…” | Презентація книги Любомира Стринаглюка

 Франківський поет презентував свою нову збірку віршів “Таємні дотики”. Про що книжка?

Інформатор відвідав презентацію і ділиться враженнями.

Любомир Стринаглюк видав збірку у співавторстві з Ніною Андрухович. Мисткиня створила колажі-ілюстрації для віршів поета, а також її роботу розмістили на обкладинці книги.

“Про що моя збірка? Це певне сплетіння різнопланових дотиків. Тут і про кохання, і постапокаліптичні відчуття про останні дні, про війну, про моє дитинство… Це гама дотиків, якими наповнена книга”, — розповів автор.

Книжка поділена на 4 розділи і в кожному з них автор ділиться своїми роздумами та відчуттями. Кожен розділ — це певний вид дотику, але автор під час презентації виділив найголовніший:

“Найважливіший п‘ятий дотик належить читачам, які відчувають потребу у всіх мистецьких виявах, зокрема в поезії. Я сповідую теорію співтворчості”.

Можна сказати, що Любомир Стринаглюк писав свою збірку 9 років, вона є певним підсумком цього його періоду життя. Найбільше Інформатору відгукнулись роздуми поета про кохання та його інтимна лірика.

“Війна не заперечує любов. Саме там ми відчуваємо найбільше вартість взаємин. Я хочу, щоб саме ці вірші стали лейтмотивом цієї презентації”, — і вони таки стали, на нашу думку.

Презентація відбулась у Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка.

Анна Сірик

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору