Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинуло троє прикарпатців

Прикарпаття прощатиметься з двома захисниками: вони віддали життя на Україну

Військовослужбовці віддали своє життя за незалежність України. Сьогодні їх почесно зустрінуть на Івано-Франківщині.

Розповідає Інформатор з посиланням на дописи у соцмережах Андрія Гунди, міської ритуальної служби та Марії Марків.

Олег Вислоцький

Герой народився 1 вересня 1976 року. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну добровольцем долучився до Збройних сил України. Служив командиром 2 стрілецького відділення 2 стрілецької роти.

Олег Вислоцький загинув від вогнепального поранення 1 липня 2023 року поблизу села Невське Сватівського району Луганської області. У загиблого залишилася дружина, син та донька.

Зустрічати полеглого будуть о 14:00. Похоронний кортеж їхатиме від будинку смутку по вулиці Ребета в село Драгомирчани, до повороту біля колиби. Далі до будинку загиблого на вулиці Степана Багдери, 56Е.

Панахида відбудеться у домі загиблого о 20:00.

Петро Стебеляк

Герой служив гранатометником у 2 механізованому взводі 33 окремої механізованої бригади. Чоловік народився у 1990 році та проживав у селі Пнів Пасічнянської громади. Боєць загинув поблизу села Роботине Запорізької області.

“Мужній, сміливий та відданий своїй країні Петро проходив службу гранатометником. Герой віддав найцінніше — власне життя за наше мирне небо та за Батьківщину”, — йдеться у дописі Андрія Гунди, який повідомив про зашибель.

Поки що невідомо, коли громада зустріне полеглого Героя.

Володимир Юрчишин

Герой народився 15 серпня 1988 року та проживав в Івано-Франківській громаді. Він служив старшим солдатом, загинув Володимир Юрчишин 1 липня 2023 року.

В Івано-Франківську 5 липня о 18:00 відбудеться панахида за загиблим у Будинку смутку за адресою вулиця Ребета, 3. Там же 6 липня о 8:00 розпочнеться прощання з загиблим воїном. Поховають бійця Володимира Юрчишина на Алеї героїв на кладовищі у селі Чукалівка.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору