Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пухнастики шукають дім на Прикарпатті

Десятки тварин у Івано-Франківській області шукають дім: кролики, собаки та кішки. Вони всі нещасні, адже не мають ні родини, ні дому. Можливо саме Ви зможете змінити їхнє життя?

Пише Інформатор.

Цю кішечку підібрала жінка просто на вулиці, бо пухнаста була дуже худенька. Вона дуже ніжна та любляча, шукає свій новий дім. Якщо ви можете здійснити мрію цієї кішки, то зателефонуйте за номером 050 762 20 57.

Цю маленьке, тендітне кошення звати Яночка. Її мати рано померла і вона залишилась сама. На щастя, небайдужа жінка вигодувала кошенятко з пляшечки. Зараз їй 1,5 місяця і вона хоче знайти сім’ю. Віддати маленьку можуть і в Івано-Франківську, і в західні області. Телефонуйте за номером 066 922 26 76.

Франківці знайшли цього пухнастика у Парковому містечку і шукають господарів. Проте готові і просто віддати люблячій родині. Зубастик дуже гарненький і м’якенький, але має цікавий характер: якщо його образити, то вкусить у відповідь, погризе меблі, попісяє на коврик чи диван. Також важливо розуміти, що на утримання кролика потрібно витрачати гроші та власний фізичний ресурс. Якщо вас не лякають труднощі, пишіть за посиланням.

Маленька собачка шукає дім. Вона зовсім мінітюарна і має покладистий характер. Телефонувати за номером 066 077 69 79.

Їжачок пережив окупацію та був втрятований іноземними волонтерами. Собака шукає господарів, які зможуть про нього подбати. Йому 1 рік і має спокійний характер. Волонтери зробили йому щеплення. Щоб забрати, дзвоніть 095 082 22 12.

Це кошенятко люди викинули на вулицю. Воно дуже гарне і йому зроблять безкоштовну стерилізацію. Шукає дім у Львові чи Івано-Франківську: 099 492 85 78.

Породна дівчинка шукає дім у Закарпатті, Івано-Франківську, Долині, Стрию або у Львові. Її мама — метис Чорної німецької вівчарки. Собака оброблений від кліщів та бліх. Телефонуйте Ніці за номером 097 478 79 39.

Анна Сірик

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору