Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Коломиянка втопила свою новонароджену дитину

Вчора, 11 липня, в Коломиї виявили тіло немовляти в колодязі.

Пише Інформатор, покликаючись на пресслужбу поліції Прикарпаття.

Правоохоронців повідомили про те, що 38-річна мешканка Коломиї народила немовля у себе вдома. До її будинку одразу ж відправилася слідчо-оперативна група та співробітники ювенальної превенції. Правоохоронці не знайшли жінку вдома.

Поліцейські почали шукати коломиянку містом, знайшли жінку і відвезли до місцевого пологового будинку.

В медичному закладі лікарі підтвердили післяпологовий період.

Після розмови з правоохоронцями жінка зізналася, що під час вагітності не перебувала на обліку у лікарів. Вони самотужки народила хлопчика за місцем проживання. Після народження обгорнула дитину одягом та викинула до криниці, що на її подвір’ї.

Правоохоронці залучили рятувальників, які викачали воду з криниці. В ній знайшли тіло немовляти. Його одразу ж відправили на судмедекспертизу, яка підтвердила смерть внаслідок задухи у воді.

Правоохоронці забрали одяг з місця події, в який було обгорнуте маля. Також вилучили інші речові докази з помешкання жінки.

“Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст.117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Породіллі уже оголосили про підозру”, – повідомили у пресслужбі.

Жінка вже неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за ст. 184 та ст. 173-2 КУпАП (невиконання обов’язків щодо виховання дітей). Кілька років тому її уже позбавили батьківських прав щодо трьох синів.

Читайте також: Прикарпатець не впорався з обгоном автівок – загинула 60-річна жінка: подробиці ДТП на Івано-Франківщині.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору