Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Суцільні ями та болото: дороги на вулиці Молодіжна

Мешканці цієї вулиці звернулись до нас, щоб ми висвітлили проблему з дорожнім покриттям на вулиці Молодіжна в Івано-Франківську. Що ми там побачили?

Розповідає Інформатор.

Франківці написали нам у Facebook, щоб ми перевірили дорогу біля їхніх будинків 39,41,43 та 45. Вони говорять, що “тут точно не пройти, ні проїхати, яма на ямі…”. Ми, звичайно, відправились у дорогу.

Ситуація біля будинків 39, 41, 43 та 45 складна. Тут справді чимало дорожнім ям, подекуди відсутнє покриття, а вода стоїть, хоча дощ був вчора.  Відкритий люк та розкидане сміття зовсім не створює відчуття, що комуники роблять свою роботу добре.

Є і певні проблеми з водовідведенням, адже калабані повні всюди.

Ще Інформатор вирішив проглянути вулицю далі і побачив ситуацію біля будинків 52,54 і не тільки. Тут найгірша ситуація на даний момент. Або через будівництво висотки, яке зовсім поруч, або через відсутність зацікавленості міської влади в покращенні благоустрію цієї вулиці, дорожнього покриття взагалі немає.

Суцільна багнюка, гравій та пісок під ногами та ще цілі озера після вчорашнього дощу. Страшно уявити, яка тут ситуація була вчора: напевно можна було добре скупати ноги.

Трохи далі по вулиці іронічно простяглась пішохідна тротуарна доріжка повз місце, де мала б бути дорога.

Якщо загуглити в картах цю вулицю, то можна відкрити скриньку поганих спогадів. Виявилось, що дорожнього покриття на цій частині вулиці немає понад 8 років. Саме так виглядала ця дорога у 2015 році. Складно вирішити, коли було краще: зараз чи раніше.

Анна Сірик

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору