Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Потужні геймерські ноутбуки Asus ROG з дискретною відеокартою: огляд лінійки

Коли мова заходить про геймерські лептопи, неможливо оминути бренд ROG (Republic of Gamers), під яким Asus випускає ігрові ноутбуки та інше геймерське приладдя з 2006 року. Якщо знаходитесь у пошуках універсального ноутбука, який можна використовувати для ігор та роботи, девайси з цієї лінійки заслуговують на особливу увагу.

Загальний огляд ігрових ноутбуків Asus ROG
Лінійка Republic of Gamers включає на сьогоднішній момент 7 серій геймерських ноутбуків Asus. Якщо ж говорити в загальному, ці пристрої потішать покупців завдяки наступним перевагам та особливостям:

Нові надпотужні процесори та відеокарти
Ноутбуки Asus ROG оснащені найновішими процесорами Intel Core 12-го покоління, процесорами AMD Ryzen 6000-ї серії, графічними процесорами для ноутбуків NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti і GeForce RTX 3070 Ti, а також AMD Radeon. Ці компоненти забезпечують неперевершену швидкість і плавність роботи в найвибагливіших іграх та додатках.

Чудові дисплеї
Дисплеї ігрових ноутбуків Asus ROG вражають високою роздільною здатністю, частотою оновлення та яскравістю, широкими кутами огляду, точною передачею зображення в усіх нюансах забарвлення. Багато моделей використовують дисплеї зі співвідношенням сторін 16:10, які надають більше простору на робочому столі. Крім того, застосовуються революційно нові дисплеї ROG Nebula HDR та ROG Nebula з високим динамічним діапазоном, Dolby Vision та технологію мікро-LED.

Інтелектуальна система охолодження
Просунута система охолодження автоматично адаптується до різних сценаріїв використання, підтримує оптимальну температуру та шумність компонентів. Система охолодження містить вентилятори з лопатями з рідкого кристала, теплові трубки з міді або графену, покращений захист від потрапляння пилу. Для безперебійної роботи кулерів розроблено спеціальне програмне забезпечення.

Інноваційний дизайн
Унікальний та сучасний дизайн геймерських ноутбуків Asus ROG відображає дух ігрової культури: тонкий та легкий корпус із міцних матеріалів, ергономічну клавіатуру зі швидким відгуком та зручними клавішами. Є різні сценарії підсвічування клавіатури та логотипу. Деякі моделі обладнано двома екранами. Підтримується можливість трансформації на планшет для більшої універсальності.

Ноутбуки Asus із серії ROG Strix в Україні
Обізнані покупці звикли, що геймерські лептопи та ПК – це доволі дорогі пристрої. Але якщо подивимось на ціни ноутбуків Асус із лінійки ROG, побачимо широкий діапазон від 29 999 до майже 200 тисяч гривень.

Одна з найдешевших моделей – Asus ROG Strix G15:

15,6-дюймовий матовий IPS екран з Full HD розширенням;
працює на базі процесора AMD Ryzen 7 4800H з тактовою частотою від 2,9 до 4,5 ГГц;
оперативна пам’ять сягає 16 Гб;
відеопроцесор дискретного типу NVIDIA GeForce RTX 3050 з 4 Гб власної пам’яті;
користувачу доступний широкий вибір інтерфейсів для синхронізації та підключення геймерської периферії.
Новинкою 2023 року стала модель Asus ROG Strix G17, що працює під керуванням процесора AMD Ryzen 9 7945HX. А за плавну та чітку картинку відповідає графічний прискорювач дискретного типу NVIDIA GeForce RTX 4050. До особливостей цього геймерського лептопа можна віднести великий дисплей 17,3 дюйми, 16 Гб ОЗП та SSD накопичувач обсягом 1 Тб. За бажанням користувач матиме змогу оптимізувати характеристики цього ноутбука Асус під більш сучасні вимоги.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Якщо бажаєте рекламу, звертайтеся за номером: 096 9896087

Нагору