Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинули троє прикарпатців

Прикарпаття прощатиметься з двома захисниками: вони віддали життя на Україну

Ростислав Зяя, Руслан Приймак та Ігор Пілецький захищали Батьківщину до останнього подиху.

Розповідає Інформатор з посиланням на старосту Воскресинцівського старостинського округу Любомира Білейчука, на Facebook-сторінку Ветеранів 77 Коломийського батальйону і Рожнятівську селищну раду.

Ростислав Зяя

Військовий народився 21 грудня 1997 року. Жив у селі Воскресинці Коломийського району. Загинув військовий на Запорізькому напрямку.

Ростислава Зяю поховали 21 липня 2023 року, повідомили на Facebook-сторінці Коломийського деканату ПЦУ.

“Вічний спокій спочилому, родині — співчуття. Слава Україні! Героям Слава!” — йдеться у дописі.

Руслан Приймак

Чоловік народився 10 квітня 1977 року. Жив у селі Угорники Івано-Франківської громади.

“Військовослужбовець був відданий присязі на вірність українському народові, мужньо виконував військовий обов’язок, всім нам виборював мир та перемогу. Тільки, на жаль, він побачить її лише з небес”, — йдеться у дописі.

Сьогодні, 21 липня, о 18:00 відбудеться панахида за загиблим в Будинку смутку  Івано-Франківська. 22 липня о 11:00 розпочнеться прощання із загиблим в Будинку смутку. Поховають воїна на Алеї Героїв кладовища в селі Чукалівка.

Ігор Пілецький

Чоловік народився у 1969 році та проживав у селі Камінь Рожнятівської громади. Боєць загинув під час виконання бойового завдання 20 липня 2023 року поблизу села Невське Луганської області.

“Висловлюємо співчуття родичам і близьким померлого. Вічна пам’ять і слава героєві. Про зустріч та чин похорону старшого солдата Ігоря Пілецького повідомимо додатково”, – йдеться у дописі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору