Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чому суші та роли корисна їжа

Суші в Івано-Франківську допомагають створювати необхідне різноманіття у раціоні. Однак більшість з тих, хто полюбляє ці невеликі шматочки смаколиків,  навіть не знають, що вони не лише красиві зовні, а й корисні всередині.

Повідомляє Інформатор.

Поживність та користь інгредієнтів для ролів

Може здатись, що роли – досить калорійна страва, яка має мінімум користі, однак це не так. Оскільки вони складаються з фруктів, овочів, риби та морепродуктів, сусі є досить корисними й навіть дозволяють подбати про своє довголіття.

Рис

Рис – основа будь-якої азійської кухні, й роли не стали виключенням. Для їх приготування використовується досить специфічний сорт та вид, який має бути круглим, а ще – достатньо клейким, щоб утримувати форму після ліплення.

Рис має наступну користь:

·        Виводить надлишкову рідину з організму;

·        Укріплює судини та покращує роботу серця;

·        Стимулює імунітет;

·        Нормалізує роботу центральної нервової системи;

·        Відновлює запас вітамінів та мікроелементів.

У складі рису досить багато вітамінів, особливо групи В, а також амінокислот та елементів – Калію, Фосфору тощо. Від його споживання покращується не тільки внутрішній, а й зовнішній стан, особливо нігтів та волосся.

Водорості

Сушені водорості норі є одним з основних інгредієнтів під час приготування сусі. Вони використовуються як обгортка для начинки, дозволяють якісно розподілити рис та овочі, формуючи ідеальні шматочки або навіть кораблики.

Водорості мають таку користь:

·        Покращують роботу серця;

·        Стимулюють мозкову активність;

·        Мають антимікробну та протизапальну дію;

·        Знижують кількість холестерину;

·        Очищають шлунок від токсинів.

А також морські водорості містять велику кількість Йоду та Омега-3, які необхідні для правильного функціонування не лише тіла, а й мозку. Окрім цього, вони сприяють активному розщепленню жиру та знижують вагу.

Начинка

У залежності від того, яка начинка обирається для ролів, вона може мати різну користь. Риба та морепродукти – джерело мікро- та макроелементів, жирних кислот Омега-3 та Омега-6, які покращують роботу мозку та впливають на ЦНС.

Овочі та фрукти відновлюють вітамінний запас організму, використовуються як профілактика багатьох хвороб, покращують стан шкіри, волосся, нігтів, а також знижують ризик виникнення фізичних та психологічних хвороб.

Суші з доставкою в Івано-Франківську

А коли хочеться поласувати смаколиками від японського ресторану – обирайте страви від Суші-Гоу.

В асортименті закладу – класичні та авторські роли, які містять не лише рибу та морепродукти, а й свіжі овочі, незвичні комбінації інгредієнтів для досягнення оригінального посмаку.

Для клієнтів діє програма лояльності, знижки та акційні пропозиції, можливості отримати пакуночок у будь-якому районі міста, а ще – безкоштовну доставку кур’єрами. Окрім цього, до замовлення ви отримуєте усе необхідне – палички, серветки, соуси та доповнення, щоб сусі смакували краще!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Звертайтеся за номером +380 96 989 60 87

Нагору