Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило шістьох героїв

Прикарпаття прощатиметься з двома захисниками: вони віддали життя на Україну

Прикарпаття втратило шістьох героїв – на російсько-українській війні загинули Ігор Ольхович, Руслан Юхненко, Іван Дяків, Федір Рим, Володимир Петрук, Василь Кваснюк.

Повідомляє Інформатор.

Ігор Ольхович

Ігор Ольхович народився 1973 року. Мобілізований на військову службу у 2015 році. У 2017 продовжив служити за контрактом. Був старшим техніком мінометної батареї механізованого батальйону. Загинув 23 липня 2023 року через ворожий обстріл на Харківщині.

Руслан Юхненко

Народився 1977 року, житель села Загайпіль Коломийського району. Був командиром відділення розвідувально-сигнальних засобів взводу управління розвідувальної роти.

Помер 19 липня цього року – у районі села П’ятихатки Запорізької області потрапив під мінометний обстріл.

“Від всієї громади приносимо щире співчуття сім’ї, рідним, друзям та всім близьким Руслана. Сьогодні за ним сумує вся наша громада, розділяючи з вами цей невимовний біль”,сумують у громаді.

Іван Дяків

Загинув 22 липня 2023 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Шипилівка Луганської області. Йому назавжди залишиться 26. Він народився 16 січня 1997 року в селі Козаківка.

Сьогодні Болехівська громада зустріла героя. Поховають Івана Дяківа завтра, 26 липня, на місцевому кладовищі у рідному селі. Прощальна церемонія розпочнеться о 13.00 годині.

Федір Рим

Уродженець села Козаківки. Народився 18 березня 1967 року. Служив старшим стрільцем 1 відділення 1 взводу 2 стрілецького батальйону. Загинув 20 липня 2023 року під час мінометного обстрілу.

Поховали героя сьогодні в селі Козаківці.

Володимир Петрук

Загинув 22 липня 2023 року. Він народився 28 липня 1990 року, житель села Старі Кути.

“У скорботі та молитві вшановуємо пам’ять вірного сина України. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати за найдорожчою для Вас людиною. Світлий спомин про земляка залишиться в наших серцях”, сумують у Кутській громаді.

Василь Кваснюк

Народився 7 січня 1993 року.

“Це герой, який в перші дні війни повернувся із за кордону і добровільно пішов захищати свою сім’ю, родину та всіх нас. Пам’ять про нього залишиться у наших серцях”,йдеться у дописі Отинійської громади.

Вічна пам’ять героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору