Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Смачно та дієтично: рецепти низькокалорійної піци

Якщо ви любите замовляти піцу на сайті Donatello Pizza, то точно замислюватись над тим, що хотіли б робити це значно частіше. Але така страва може бути досить калорійною й зіпсувати вашу фігуру у випадку її частого вживання. А тому ми підготували кілька рецептів поживного смаколику, які можна вживати навіть на дієті.

Повідомляє Інформатор.

Найкращі рецепти піци з низьким вмістом калорій

Головне правило поживної та корисної піци – це зменшити кількість жирних сирів, а також м’ясних інгредієнтів, замінюючи їх менш калорійними аналогами. А тому тримайте кілька варіантів страви, які допоможуть вам подбати про свій раціон.

Картопляна

Оригінальний варіант страви, на який треба витратити трохи більше часу, але її посмак вас здивує.

Інгредієнти:

·        Борошно грубого помелу – 255 г;

·        Дріжджі – 1 уп;

·        Картопля молода – 1 кг;

·        Олія оливкова – 3 ст.л;

·        Розмарин – кілька листочків;

·        Сіль, перець.

Борошно поєднати з дріжджами, ввести цукор та сіль, замісити тісто, додаючи кілька стаканів теплої води. Дати йому постояти понад дві години, згорнувши у кульку та накривши за допомогою рушника.

Картоплю вимити, очистити, нарізати кружечками та залити водою з сіллю, лишивши на пів години. Після цього просушіть її паперовими рушниками. Посипте перцем, полийте оливкою олією. Розкотіть тісто, викладіть на нього картоплю, додайте розмарин та випікайте сорок хвилин за температури у 240 градусів.

З перцем

Класична літня піца, для якої можна обирати сезонні, свіжі овочі, сміливо їх комбінуючи між собою.

Інгредієнти:

·        Цільнозернове борошно – 205 г;

·        Дріжджі – 1 уп;

·        Помідори – 3 шт;

·        Броколі – 205 г;

·        Болгарський перець – 1 шт;

·        Кукурудза з банки – 55 г;

·        Сир твердий – 105 г;

·        Оливкова олія – 1 ст.л;

·        Спеції – за смаком.

Борошно, сіль та дріжджі поєднати в одній мисці, залити теплою водою й замісити еластичне тісто. Через пів години промити овочі, помідори протушкувати на оливковій олії на пательні, додаючи сіль, цукор та трохи орегано.

Броколі відварити до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець порізати скибками й очистити від насіння. Сир попередньо натерти та терці.

На основу викласти соус з помідорів, додати овочі, зверху вкрити шаром з натертого сиру. Пекти приблизно п’ятнадцять хвилин за температури у 250 градусів.

Замовити піцу онлайн в Івано-Франківську

А якщо ви хочете отримати поживну піцу, яка буде корисною не лише для здоров’я, а й при цьому дуже смачною – зверніться до ресторану Донателло.

Заклад пропонує як веганські, з овочами та фруктами, так і низькокалорійні варіанти з прошуто або курячим філе. Також доступні й інші варіанти трикутничків, які сподобаються навіть гурманам.

А завдяки знижкам можна купувати частіше та більше, витрачаючи менші кошти. А у випадку, якщо кур’єри спізняться – ви отримаєте власне замовлення повністю безкоштовно, скільки б страв до нього не входило!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Звертайтеся за номером +380 96 989 60 87

Нагору