Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило чотирьох захисників

Прикарпаття прощатиметься з двома захисниками: вони віддали життя на Україну

На фронті російсько-української війни загинуло ще четверо прикарпатців.

Пише Інформатор.

На Запорізькому напрямку, в районі Гуляйполя загинув командир 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А 7127 Микола Олійник. Йому було 27 років. “З перших днів російської агресії у лютому 2022 року і до останнього дня він був на захисті територіальної цілісності та незалежності Батьківщини. Неодноразово нагороджений грамотами за мужність та відвагу, проявлені під час виконання військового обов’язку. Хай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе“, — пишуть на сторінці Бурштинської міської ради.

23 липня на фронті загинув Микола Веприк. 43-річний військовий до повномасштабного вторгнення працював у міській ритуальній службі. Завтра, 28 липня, о 12.00 відбудеться прощання із Миколою Веприком у Будинку Смутку на вулиці Ребета. Поховають воїна о 13.00 на Алеї Героїв кладовища в селі Чукалівка.

Вчора, 26 липня, в Запорізькій області загинув Вознюк Ігор Миколайович 1987 р.н., мешканець села Козина. Причиною смерті стало осколкове поранення. “Галицька міська рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям Захисника. Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати!“, — йдеться на сторінці Галицької міськради.

26 липня на фронті поліг сержант Савойко Петро Михайлович, 1979 року народження, уродженець Снятина. “Міський голова, Виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники адмінапарату Снятинської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу загибелі захисника України Петра Савойка“, — пишуть на сторінці Снятинської міської ради.

Вічна пам’ять і вічна слава Героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору