Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Найдорожча – за 34 мільйона гривень | огляд цін на квартири у Франківську

Ціни на житло в місті є різні. Скільки коштує житло у Івано-Франківську? 

Інформатор дослідив ціни на купівлю квартири в Івано-Франківську на онлайн-платформах.

Виявилось, що у нашому місті є чимало дороговартісних квартир, проте деякі ціни дуже вражають.

Найдешевшим варіантом для купівлі житла в місті це кімната в гуртожитку на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового цегляного будинку по вулиці Мазепи. Загальна площа 10,8 метрів квадратних, площа кухні 10 метрів квадратних. У квартирі проведено косметичний ремонт, встановлено металопластикові вікна , вхідні двері дерев’яні, центральне опалення, лічильники на всі комунікації. Кімната одностороння, санвузол роздільний, спільна кухня, на блоці 4 кімнати. Є можливість зробити власний душ. Вікна виходять у двір.

Коштує ця кімната приблизно 281 250 гривень (7 500 доларів).

Середня ціна на одну-кімнатну квартиру в місті — це до 20 тисяч доларів у новобудові. Наприклад, ось така коштує 19 700. Підтримане житло обійдеться від 20 до 30 тисяч доларів у залежності від ремонту та розташування. 2-кімнатна квартира у новубудові та вторинного ринку коштує приблизно 40 тисяч гривень, а 3-кімнатна — від 40 до 70 тисяч гривень у залежності від ремонту.

Найдорожчою квартирою виявився пентхаус біля міського озера в ЖК “Парус”. На вулиці Івана Мазепи, 140А продають 6-ти кімнатну квартиру на останньому, чотирнадцятому поверсі. Загальна площа —  540 м², з яких кухня займає 111 м². Це новобудова, в якій стіни з керамзитобетону. Тут є індивідуальне опалення та усі комунікації (газ, вода, електрика, каналізація). Коштує таке житло 34 382 019 гривень (918 000 доларів).

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору