Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило двох Героїв

Захищали Україну: Прикарпаття втратило чотирьох воїнів

Сьогодні, 29 липня, стало відомо про загибель двох захисників із Івано-Франківщини.

Повідомляє Інформатор.

Мешканець Отинії Іван Мосійчук загинув 24 липня від несумісного з життям поранення, отриманого внаслідок мінометного обстрілу поблизу села Мала Токмачка Запорізької області. Івану було 40 років. Він захищав Україну в складі 33 окремої механізованої бригади. В Героя залишилися мати, батько, дружина, 12-річна донька, 7-річний син та сестра.

Назавжди залишиться в наших серцях таким як він був – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України“, – пишуть на сторінці громади й обіцяють повідомити про чин похорону згодом.

27 липня під час ворожого обстрілу з танку біля населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області, загинув солдат Роман Дубина. Йому було 28 років. Народився у селі Воронів Городенківської територіальної громади.

В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!“, – написали на сторінці громади.

Вічна пам’ять і вічна слава Героям!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору