Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Показали себе на всю Європу: прикарпатські спортсмени взяли участь у чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное

З 27 по 30 липня в португальському місті Монтемор-у-Велью пройшов чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді. В ньому взяли участь спортсмени з Прикарпаття.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Sport.if.ua.

Наші прикарпатці з школи вищої спортивної майстерності представляли веслувальний клуб СК “Альбатрос”. Юніори вибороли призові місця:

Ірина Федорів посіла ІІ місце в каное-одиночці на дистанції 200м. Також спортсменка отримала ще й ІV місце у складі каное-двійки на дистанції 500м.  Тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Миколи Перога.

Віталій Пристай виборов II місце в каное-одиночці на дистанції 200м. Також він зайняв III місце у складі каное-двійки на дистанції 500м і V місце у склад каное-двійки на дистанції 1000м. Тренується під керівництвом Заслуженої тренерки України Тетяни Дмитрук.

Ксенія Романчук також брала участь у турнірі. Вона змагалася у категорії “молодь до 23 років” і посіла VI місце у складі каное-двійки на дистанції 200м. Спортсменка тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Миколи Перога.

Читайте також: Рятувальники вибороли 2 місце на змаганнях серед 400 учасників: подробиці.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору