Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Як обдарованим франківським студентами отримати стипендію міського голови

У Франківську обдаровані студенти можуть отримати стипендію з міського бюджету. Хто претендує на кошти?

Повідомляє Інформатор.

На місяць стипендія становитиме 2,500 тис грн. Здійснювати це буде департамент молодіжної політики та спорту. Конкретних студентів буде визначати навчальний заклад з погодженням органу студентського самоврядування, розповіла на брифінгу заступниця директора Департаменту молодіжної політики та спорту Мар’яна Циганин.

Отримати стипендію зможуть обдаровані студенти, які навчаються на денній та дульній формах навчання в закладах вищої освіти III-IV рівнів акредитації усіх форм власності у Франківську. Таких стипендій буде 100.

До 1 листопада заклади подають у Департамент молодіжної політики та спорту інформацію-заяву про участь та загальну кількість студентів денної форми навчання освітнього рівня бакалавр та магістр. Кількість студентів, які претендуватимуть на призначення стипендії, від кожного закладу вищої освіти визначатиметься пропорційно до загальної кількості студентів денної та дульної форм навчання освітнього рівня бакалавр та магістр.

Після року отримання стипендії студент зможе претендувати на неї повторно. Основним критерієм буде успішність у навчанні. А також громадська активність, популяризація спорту та здорового способу життя, наукова діяльність.

Читайте також: Не вистачає 20 мільйонів: ситуація з укриттями в навчальних закладах Коломиї.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору