Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Останні дні акції від BlaBlaCar цього літа

Від початку повномасштабного вторгнення автобуси стали найзручнішим транзитом для українців. За минулий рік кількість міжнародних поїздок збільшилась втричі. Пасажири вибирають автобуси, адже сервіси пропонують широкий вибір маршрутів та різний ціновий діапазон.

Розповідає Інформатор.

Історія BlaBlaCar

BlaBlaCar — найпопулярніший сервіс для пошуку попутників у світі та в Україні. Він має цікаву історію розвитку. Засновали його у Франції у 2006 році. Тоді це був справжній прорив у галузі пасажирських перевезень. Зараз BlaBlaCar налічує понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу, а в Україні щомісяця понад 1 мільйон людей користуються його послугами.

Спочатку BlaBlaCar фокусувався на карпулінгу, тобто пошук попутників для поїздок на автомобілі. Нині ж мережа надаіє і інші послуги. У 2018 році компанія придбала Ouibus – одного з найбільших автобусних операторів у Франції. Цей крок уперед дозволив BlaBlaCar вийти за межі карпулінгу. У 2019 році BlaBlaCar вже впевнено вийшов на автобусний ринок України, придбавши Busfor – найпопулярніший онлайн-маркетплейс автобусних поїздок у країні.

Чому BlaBlaCar?

Зараз на BlaBlaCar можна придбати всі ті ж квитки, що й на інших сервісах, але є переваги. На платформі BlaBlaCar ви можете порівняти ціни на поїздки з карпулінгом. Вам вдасться обрати найкращий варіант для себе, врахувавши час, місце і рівень комфорту.

Головна перевага — знижки на автобусні квитки. BlaBlaCar активно привертає увагу українців до появи автобусів на платформі і тому часто організовує акції. Це робить сервіс доступним для кожного користувача.

Знижки для вас

Якщо ви обираєте куди поїхати у відпустку чи плануєте навідати рідних, BlaBlaCar вам допоможе. Цей сервіс пропонує знижки до -40% на 27 різних маршрутів Україною та закордон. Доступні рейси і на короткі, і на довгі подорожі. Зараз вигідно подорожувати найпопулярнішими рейсами з Івано-Франківська.

Всього за 175.50 грн замість 268.52 грн можна дістатися по маршруту Івано-Франківськ – Львів. Це пропозиція від перевізника “Заєць В.І.”.

Маршрутом Івано-Франківськ – Варшава ви можете доїхати за 440 грн замість 550 грн. Цю поїздку пропонує перевізник  “Денисівка”.

Умови акції

  • Знижки діють до 07.08.2023 року включно.
  • Кількість пропозицій обмежена, тому встигніть забрати свій квиток за приємною ціною.

Дізнатись деталі акції можна на офіційній сторінці.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Потрібна реклама? Звертайтеся за номером: +380969896087

Нагору